Meillä oli lauantaina tyttöjen kanssa leffailta ja tein sinne tällaisen päällystetyn kääretortun. Torttu on gluteeniton. Perhoset tein Mansikkamäki -blogista otetulla mallilla ja sokericreme on tehty Bake & Party -sivujen ohjeella.


                   1324126.jpg

Ohje:

Kääretorttupohja:
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 rkl kaakaota

Täyte:
2,5 dl Flora vispiä
100 g maustamatonta tuorejuustoa
2-3 dl mustikoita
sokeria
vanilijasokeria

Kuorrute:
250g vähäsuolaista voita
1pkt (500g) tomusokeria
2rkl maitoa
1rkl vaniljasokeria
2-3 rkl kaakaota


Tee ensin kääretorttupohja. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää kuivat aineet varovasti sekoittaen. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista 225 asteisessa uunissa 7-8 minuuttia. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille.

Tee täyte.  Vaahdota Flora vispi ja sekoita tuorejuusto sekä mustikat vaahtoon. Mausta sokerilla ja vanilijasokerilla maun mukaan. Levitä täyte jäähtyneen kääretorttupohjan päälle. Rullaa.

Tee kuorrute. Vaahdota voi vaaleaksi. Lisää puolet siivilöidystä tomusokerista ja vatkaa voimakkaasti. Lisää maito, vaniljasokeri ja loput siivilöidystä tomusokerista . Sekoita tasaiseksi. Mausta kaakaolla. Pursota torttu.