Sain idean tehdä tälläsiä leivoksi, kun ostin vähän aikaa sitten uusia leivosvuokia. Nämä oli ihan hyviä. Ei kovin makeita. Voisi kokeilla laittaa valkosuklaan tilalle tummaasuklaata.


                            1369530.jpg

Ohje:
(n.30 kpl)

200 g voita tai margariinia
1 1/2 dl sokeria
1 kananmuna
4 1/2 dl vehnäjauhoja

Täyte:
1 prk Flora vispiä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
130 g valkosuklaata
2 rkl vanilijacreme jauhetta

säilyke persikoita
viinirypäleitä
kirsikoita

Valmista pohjat. Sekoita pehmeään voihin sokeri, muna ja vehnäjauhot. Voitele pienet leivosvuoat (myös alumiinifoliovuoat käyvät) ja vuoraa ne taikinalla. Paista 175 asteessa 15-20 minuuttia. Anna pohjien hiukan jäähtyä ja irrota ne vasta sitten varovasti vuoista.

Tee täyte. Laita suklaa sulamaan vesihauteeseen. Vatkaa Flora vispi. Sekoita tuorejuusto kerman sekaan. Sekoita sulatettu valkosuklaa seokseen ja lisää vanilijacreme jauhe. Pursota pohjien päälle täyte ja koristele hedelmillä.