Äitin kaveri tilasi minulta kinuskikakun tyttönsä synttäreille. Toiveena oli kinuskikakku ja kakun piti olla gluteeniton. Sisälle laitoin omenahilloa, banaania, persikkaa ja flora vispiä. Koristeena oikea ruusu ja nonparellejä.

Kakku ennen koristeiden laittoa

1686965.jpg

Valmis kakku

1686968.jpg

Tein siis kolme kääretorttupohjaa tällaisella ohjeella:

4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
1 1/2 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää jauhoseos siivilän läpi vaahtoon. Sekoita varovasti. Kaada leivinpaperilla suojattulle pellille ja paista 225 asteessa 8-10 minuuttia. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille.