Tein pirakan ohjeella pastaruokaa, johon tuli pinaattia ja taateleita. Epäilin aluksi taateleita, mutta ne olivat herkullisen makeita ja sopivat hyvin ruokaan. Seuraavalla kerralla teen kyllä niin, että korvaan tuon melko kalliin Creme Bonjour Cuisinen ruokakermalla, yrteillä ja valkosipulilla.

 

Ohje:

Broilerin fileepihvejä

öljyä

mustapippuria

1 sipuli

1 ps (150g) pinaattia

1 tlk Creme bonjour cuisinea,  valkosipulit ja yrtit

n. 1 dl vettä

noin 1/2 ps taateleita (oman maun mukaan)

tuorepastaa

 

Ruskista broilerit muutamassa erässä. Mausta pippurilla ja siirrä broilerit lautaselle. Kuullota pilkotut sipulit öljyssä. Lisää pinaatti, broilerit, cusine ja vesi. Kiehauta ja hauduta noin 5 minuuttia. Viipaloi taatelit ja lisää lopuksi kastikkeeseen. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa kastikkeen kanssa.