Katsastin kaupassa vihannesosastoa ja huomasin tuoretta pinaattia. Pussillinen päätyi koriin ja siitä jotain ruokaa piti kehitellä. Mieleen tuli pinaattipasta ja sitä siis tehtiin. Hyvin selkeän makuista ruokaa. Helppoa ja valmistuu todella nopeasti.

 

Ohje:

2 sipulia

oliviiöljyä

4-5 kourallista tuoretta pinaatti

vajaa rasiallinen kirsikkatomaatteja

paketillinen fetaa

loraus sitruunamehua

(suolaa)

mustapippuria

 

Lisäksi:

tuorepastaa

 

Pilko sipuli. Huuhtele pinaatit ja pilko hiukan. Puolita tomaatit ja pilko feta paloiksi. Lisää oliiviöljyä pannulle ja kuullota sipulit. Lisää pilkottu pinaatti pannulle ja paista kunnes pinaatti on mennyt hiukan kokoon. Mausta. Lisää tomaatit ja feta. Tarjoa heti pastan kanssa.