Ensimmäistä kertaa tätä kakkua tein joku kuukausi sitten. Oikein hyvää oli. Ohjeen otin hellapoliisin sivuilta, mutta muokkasin sitä, koska kaapista ei löytynyt tarpeeksi valkosuklaata. Myöhemmin tein kakkua uudestaan ja laitoin valkosuklaata niin paljon kuin kuuluikin, mutta sokeria en lisännyt niin paljon, kun ohjeessa oli. Oli aivan tarpeeksi makeaa! Mutta jokainen tyylillään ja omilla mieltymyksillään. :) Koristelin kakun ensimmäisillä kevään mansikoilla ja ennakkoluuloista huolimatta oli kyllä todella makeita ja hyviä espanjalaisia mansikoita.

300 g  tummia täytekeksejä muruina
100 g margariinia tai voita sulatettuna

Täyte:

2,5 dl Flora vispiä
130 g valkosuklaata
250 g maitorahkaa
1 dl sokeria tai oman maun mukaan
2 tl vaniljasokeria
4 liivatetta
2 rkl sitruunamehua
1,5 isoa daimia murustettuna

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka. Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut. Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki. Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli.