Pitkästä aikaa pääsee tännekin kirjoittelemaan. En ole kauheasti leiponut nyt, kun muutin tänne Espooseen soluun. Ei jotenkin kauheasti houkuttele tuo leipominen täällä, mutta kohta siihenkin tulee muutos, sillä olen muuttamassa tästä solusta pois. Kyllähän tämä opiskelijan rahatilanne myös vaikuttaa tuohon leipomiseen, mutta katsotaan nyt mitä syntyy kun pääsen keittiöön, jota ei tarvitse jakaa muiden kuin poikaystävän kanssa. Uskon kuitenkin, että ennen joulua tulee leivottua niin uudessa asunnossa kuin ihan kotona Lahdessakin. :)

Jotain uutta kuitenkin. Sain tässä yhden kakkutilauksen vähän aikaa sitten. Tein poikaystäväni isovanhempien kultahäihin täytekakun. Koristeet on marsipaania ja mantelimassaa (marsipaania en löytänyt siihen hätään lisää, joten kokeilin sitten mantelimassaa ja toimi ihan hyvin. Sitä esim. ruusuissa). Sisällä oli vadelmahilloa, omenahilloa, persikkaa, päärynää ja flora vispi rahka seosta. Päällä sitten ihan vaan flora vispiä. Kostutukseen käytin sitruunalimpparia. Pääsin tälle kertaa maistamaan tätä ja hyvää "perus"täytekakkua tämä oli. :) Onnekseni kakkuun olivat myös muut tyytyväisiä.


2060132.jpg

Lisäsin vielä kakkuun hiukan nonparelleja. Tällaisena kakku siis päätyi pöytään. Pursotukset olisivat voinneet olla hiukan siistimmät.

2060134.jpg