Joulun jälkeen ei jotenkin keittiössä hääriminen ole kiinnostanut, kun ennen joulua tuli elettyä hellan vieressä kaiket illat. Mieleen tuli helppo pastaruoka, jonka idea on otettu ruoasta, jonka söin italialaisessa ravintolassa Lontoossa.  Seuraavalla kerralla taidan kuitenkin vaihtaa hunajamarinoidut fileesuikaleet maustamattomiksi ja marinoida itse ne. Tuore basilika olisi myös sopinut loistavasti tähän ruokaan. Mutta hyvää oli ja tulee tehtyä varmaan uudestaankin joskus.

 

 

Ohje:

400 g fileesuikaleita

250 g kirsikkatomaatteja

120 g mini mozzarellapalloja

noin 300 g pastaa

 

Paista fileesuikaleet kypsiksi (ja mausta). Keitä pasta. Puolita kirsikkatomaatit. Lisää tomaatit, mozzarellat ja broilerit valutetun pastan sekaan. Sekoita ja tarjoile heti.